valkói eladó lovarda, lovas birtok hu

Valkói lovas birtok

Irányár: 870.000,-€

Lovarda: 10 bokszos istálló | 800 m2 Fedeles | Fürdő, öltöző, kiszolgáló helységek
1 Kültéri lovas pálya | 1 Kültéri kör pálya | 6 Karám | 40 mSzemélyzeti önálló ház
Egy szintes családi ház: 191 m2 | Nappali | Amerikai konyha | 3 Hálószoba
2 Fürdőszoba |  Két beállásos garázs | Fürdőtó és dísztó
46.000 m2 telek
 
Pest megyében, Valkói részben bel illetve külterületi domb tetőn, minden igényt kielégítő, nagy körültekintéssel, szakmai szempontok figyelembevételével megtervezett és kivitelezett, modern lovarda és lovas birtok 46.000 m2-es telekkel, 191 m2 alapterületű, egyszintes, új építésű modern családi házzal és egy különálló 40 m személyzeti házzal eladó.
Valkó Budapest vonzáskörzetében Gödöllőtől mindössze 14 km-re található a Gödöllői-dombság keleti részén. A Liszt Ferenc nemzetközi reptér is csak 45 km távolságban van a birtoktól, közel végig autópályával.
Ez a lovarda nem egy „szimpla” vidéki lovarda, inkább egy modern lovardával rendelkező vérbeli lovas birtok, annak minden kényelmével. Felejtsük is el a magyar „átlagos” lovardákról kialakult képet, mert ez a lovarda nem olyan. A birtok bejárata is már előre vetíti azt a minőséget, ami az egész birtokon visszaköszön.
A lovas birtok jelenleg két részre tagolt:
– Az egyik része a körbekerített belterületi 20.000 m2– en található a lovarda. A lovarda részén található a 10 bokszos modern istálló patamosóval és egyéb tároló helységekkel. Továbbá ezen a területen található a 191 m modern, új építésű, minden igényt kielégítő egy szintes, 3 szobás, amerikai konyhás, dupla fürdős családi ház, két állásos garázzsal, valamint a szeparáltan elhelyezkedő szintén új építésű 40 m teljesen felszerelt, különálló ház, amit, akár lovász házként, vagy vendégházként is lehet használni.
A birtok másik része a körbekerítetlen külterületi 26.000 m2 terület, amit korábban az állatok takarmányának termesztésére hasznosítottak.
  
A beépített rész részletezése:
– A 191 m modern, új építésű ház egyik felében található a nagy méretű nappali egy design bioetanol kandallóval, ahonnan a részben fedett terasz is megközelíthető. A terasz előtt pedig egy két részre tagolt – víz alatti ülő padokkal ellátott – épített fürdőtó és dísztó van (automata tisztító rendszerrel), melynek a legnagyobb mélysége 3,5 m.  A nappali egyik végében van az amerikai konyha, étkezővel és kandallóval. A ház fürdőtavának ellentétes hosszanti részében találhatók a hálószobák és a fürdők. Ebben a házban még soha nem laktak, a ház a konyhabútor kivételével 100% készenléti állapotban van. Az épület helységei klímaberendezéssel ellátottak. A birtok mindegyik építményére kijelenthető, hogy igényes alapanyagokból, precíz odafigyeléssel, a környezet tiszteletével 2012- 2013 között épültek.

A ház kiválóan hőszigetelt, bontott téglával burkolt, külső fa nyílászárokkal megépített épület. Fűtés: vegyes tüzelésű kazánnal van megoldva A nappaliban, fürdőkben és a konyhában padló a többi helyen radiátoros fűtés van. Az ingatlan saját nagy vízhozamú fúrt kúttal is rendelkezik, ami 3×20 m3-es  föld alatti  telepített zárt műanyag víztárolóhoz kapcsolódik. A teljes birtok vízellátását a kúthoz és a víztárolókhoz kapcsolódó víztisztító rendszeren keresztül a házi vízmű rendszer biztosítja. Az építmények közötti karbantartott díszkert automata öntöző rendszere is a házi vízmű rendszerhez csatlakozik. A házzal egybeépítve található a dupla nagy garázs is. A kertben legalább 10-12 darab vendégparkoló is rendelkezésre áll, amely használatával a garázsban álló kocsik szabad mozgása nincs korlátozva.
– A fő laképülettől elszeparáltan található a szintén új építésű 40 m2 -es beépíthető tetőtérrel rendelkező lovász ház vagy vendégház (nappalival, konyhával fürdőszobával és hálószobával).
– A lovarda részen található a 10 bokszos istálló patamosóval és egyéb tároló helységgel épületen belüli átjárással – gumi padozatú – a 800 m2 (!!!)-es fedelesbe (kis négyszög 20×40 nm). A 20 m2 -es  klub helyiségből a hozzátartozók, barátok egy üvegfalon keresztül élvezhetik a fedelesben történteket, ebben a helységben egy felszerelt konyha kis tárolóval is kialakításra került. Az átjáróból nyílik a kazánház, a nyerges (10 nyereg és ló szerszámzata  részére) és az igényesen kialakított öltöző, tusoló és mellékhelyiség is. Az Istálló oldalában a fedett szénatároló alkalmas a takarmány elhelyezésére. Az épületen kívül 1 homokos talajú pálya, valamint 6 karám várja a lovakat árnyékolókkal és  automata itatókkal. Az egész birtokon belül a kerítés mellett egy körpálya is kialakításra került.
 
Képzelje el, hogy egy hosszú stresszes nap után beáll a garázsába, becsukódik maga mögött a kertkapu, végigsétál a gyönyörű előkerten, és belép a saját privát oázisába, ahol békében pihenhet és élvezheti a meleg nyári naplementét. A lábát a teraszról a fürdőtóba lógatva, kortyolgatva kedvenc italát, elönti az a várva várt melegség, hogy igen, végre haza érkeztem.
Az egész ingatlannak van egy amerikai lovarda benyomása, pont olyan, mint amiket a filmekbe lehet látni. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az ingatlan igazi luxus környezetet biztosít a ló és lovasa számára, ahol sok örömteli éveket tudnak együtt megélni.

 

Megjegyzés: Szakértők, építészek véleménye szerint ez az eladásra kínált ingatlannal megegyező új ingatlan együttest, a kiajánlott vétel árból, ilyen minőségben, mai árakon felépíteni nem lehet. Nem beszélve arról, hogy mennyi munkát, lekötöttséget, idegeskedést, soha véget nem érő kivitelezői egyeztetések terhét róná az emberre, ha egy hasonló beruházás akarna véghez vinni. Ezért kijelenthető, hogy összességben ezen birtok ára méltányosnak számít.

 

Időpont egyeztetés végett, vagy további információk kérése miatt is keressenek bennünket.
Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Kapcsolat +36 20 9348 964
info@nexgenpictures.hu

Kérek egy visszahívást!