fbpx

VI. kerületi luxus polgári lakás

SAJNÁLJUK, EZ AZ INGATLAN MÁR

ELADVA!

Ezt az ingatlant is a tulajdonosa adta el a média anyagainkkal és az útmutatásunk segítségével, megtakarítva a milliós közvetítői díjat.

VI. kerületi polgári luxus lakás

Irányár: 89.900.000,-Ft

Nappali | 2 Hálószoba | Étkező
1 Fürdőszoba | Gardrób
56 m2 alapterület | 1 emeleti
Eladásra kerül egy luxus szinten felújított polgári lakás Budapest egyik legelőkelőbb részén a Szent István Bazilikával szemben. A hely önmagáért beszél, minden megtalálható a közelben a belvárosi élet kedvelőinek. A kikapcsolódás mellett, rengeteg kulturális és szabadidős programot lehet találni itt, minden elérhető egy karnyújtásnyira.
A ház, amelyben a lakás található a Bajcsy-Zsilinszky úton helyezkedik el közvetlenül a Szent István Bazilikával szemben. Pár lépésnyire található a Deák Ferenc tér, az Operaház, Andrássy út, Vörösmarty tér és még sorolhatnánk a nevezetességeket. Számtalan bevásárlási lehetőséggel és kiváló tömegközlekedéssel (pl 1-es, 2-es, 3-as metró) rendelkezik a hely.
Az ingatlan egy gyönyörű Ybl Miklós tervei alapján 1862-ben épített 4 emeletes ház 1. emeletén található. Az ablakai a csendes Lázár utca platán fáira és a belső udvarra néznek. A ház kiváló állapotban van, az udvarban zöld növények, fák és madárcsicsergés teszi a belvárosi életet még élvezetesebbé.
A luxus szinten felújított lakás a maga 56 m2-vel (valóságban 59 m2) minden igényt kielégít. 1+2 fél szobájával, külön konyhájával, fürdőszobájával és gardrób helyiségével, igényes minőségi bútorokkal berendezve, nyugodt kompromisszummentes életet biztosít. Minden benne van, amire szükség lehet, egy bőrönddel beköltözhet.
A lakásba belépve egy előszoba és egy konyha fogad bennünket. A konyha teljesen felszerelt, új beépített hűtő, mosogatógép, villanytűzhely, indukciós főzőlap, és elszívó várja az új tulajdonosát. A lakásban található egy hihetetlen igényességgel berendezett nappali, egy hálószoba és egy dolgozószoba is. A berendezést a minőség jellemzi, a bútorok és kiegészítők a legnagyobb gondossággal lettek kiválasztva.
A lakás a 2020-as év színvonalában is kiemelkedő átalakításon esett át, úgy mint a villanyvezetékek cseréje, nagyon hatékony  hűtő-fűtőrendszer kiépítése, a modern kor követelményeinek megfelelő elrendezés kialakítása, a régi nyílászárók cseréje, fürdőszoba berendezése. A harmónia és az összhang megteremtése lakberendező munkájának az eredménye.
Az eladásra kínált lakás vételára magában foglalja a képeken szereplő összes bútort, berendezési és dísztárgyakat. Érdemes kiemelni a luxus Belga bivalybőr kompromisszummentes három részes ülőgarnitúrát. Minden beépített háztartási gép és bútor teljesen új és természetesen garanciális.
A hűtő, fűtő rendszer: Cooper and Hunter inverteres légcsatornás automata klíma berendezés.
 

Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Kapcsolat +36 30 248 1142
agota.m.szalai@gmail.com

Kérek egy visszahívást!