fbpx

Velencei_családi_ház

Velencei családi ház

Irányár: 79.000.000,-Ft

2 Nappali | 4 Hálószoba | 2 Fürdőszoba
1 Önálló WC 
2 Terasz
| 1 Erkély
132 mlakótér | 53 m2 teljes értékű pince
565 m2 telek
3 szintes | 4 beállásos fedett kocsibeálló
Budapesttől mindössze 45 km-nyire található Fejér megye egyik legkedveltebb üdülő és kirándulási célpontja, Velence.
A varázslatos szépségű Velencei-tónak nevet adó üdülőváros egyik központi részéhez, valamint a tó egyik szabadstrandjához is közeli (kb. 800 m), mégis csendes, nyaralókkal és családi házakkal vegyesen tarkított, kertvárosias jellegű részén ELADÓ egy kiváló adottságokkal rendelkező, 565 m2 -es telken álló, 132 m2 lakóterű 2 szintes + alápincézett + padlással is rendelkező CSALÁDI HÁZ, mely ideális gyereknevelésre.
Az ingatlan kb. 30 éve, különösen stabil (beton + terméskő) alapra épült. Az utóbbi 3 évben át lett építve és minőségi alapanyagok felhasználásával, precíz odafigyeléssel, igényesen fel lett újítva.
Az ingatlan rendkívül jó elhelyezkedésű. Viszonylag közel van a tó, ami gyalog kb. 8-10 perc könnyű sétával (akár fürdőruhában is) elérhető. Közel van a Velencefürdő vonatállomás (kb. 5-7 perc séta). Ezen kívül, kb. 3-4 km-es körben, további 2 vasútállomás is található, az egyik Gárdony, a másik pedig Velence főállomása.
A megyeszékhely, Székesfehérvár kb. 15 perc, míg Budapest Kelenföld állomás kb. 35 perc alatt érhető el, modern, klímás, wi-fi-s vonatokkal. A MÁV szerelvények fél órás sűrűséggel járnak, mindkét irányba.
A vasútnál még közelebb van a helyközi buszmegálló (kb. 3-4 perc séta).
Az ingatlan, mindezen közlekedési lehetőségek közelsége mellett, mégis csendes, védett és biztonságos, mert optimális távolságra esik a régi balatoni úttól (7-es út), valamint a tókörnyéki, szezonális nyüzsgéstől.
Az ingatlan előtti csendes, gyér forgalmú utcára, akár ki is lehet engedni a gyerekeket játszani, biciklizni, görkorcsolyázni, aszfaltra rajzolni.
Az ingatlan körül található szomszédság nem állandó lakosú Velencén, többségük Budapestről jár le nyaralni, pihenni, felüdülni, rekreálódni. Tehát, aki nyugalmat, békét szeretne magának és családjának, az itt biztosan megtalálja azt.
Velence levegője az egyik legtisztább, az ország számos térsége közül. Aki tehát egészséges, jó levegőjű környezetben szeretne élni a szeretteivel, az jól teszi, ha elhagyja a szmoggal, stresszel és idegborzoló zajokkal terhelt nagyvárost és ide, a béke szigetére költözik.
Velencén és a térségben számos tanintézmény megtalálható, közöttük több bölcsőde, óvoda, valamint egy jóhírű, két tannyelvű, egyházi támogatású, általános iskola is. A közeli Székesfehérvár pedig több, minőségi oktatást nyújtó középiskolának is otthont ad, valamint főiskolai és egyetemi oktatás is van a megyeszékhelyen.
A kirándulás és a sportok szerelmeseinek is bőven nyújt folyamatos lehetőséget a környék. A Velencei-hegységben és a pákozdi fennsíkon nagyokat lehet túrázni, akár gyalogosan, akár egyéni, vagy szervezett lovastúrák keretében.
A tó körül kiépített kerékpárút kanyarog. Hétvégente kedvelt, családi kikapcsolódási program a tó megkerülése. A biztonságos biciklis út tájvédelmi körzeten megy át, így kirándulás közben megfigyelhető a tó különleges madár és élővilága. A közös kerékpártúra, az egymásra figyelésben, összekovácsolja a családi kötelékeket.
A vízi sportoknak is paradicsoma ez a hely, legyen az kajak, kenu, vitorlázás, kite, szörf. Nyaranta, strandoló és vízi sport napközis táborokat szerveznek ide. Télen pedig a tavon jégvitorlás, fakutyázni és korcsolyázni lehet, de mindemellett van szezonálisan működő műjégpálya is. A horgászok ugyancsak előszeretettel jönnek ide, az év bármely szakában.
A térség ad otthont, az évente megrendezésre kerülő, országos hőlégballon találkozónak. Ezen kívül motoros sárkányrepülők is rendszeresen megjelennek a tó felett.
Az ingatlantól 3 km-nyire a „tó kapujánál” található egy tengerparti feelinget idéző homokos, színes napernyős beach, hangulatos éttermekkel, kávézókkal, boltokkal, ez a Velence Korzó és Pláza. Ennek közelében található a 4 csillagos Velence Resort Spa, élmény- és gyógymedencékkel, szaunaparkkal. Ugyancsak itt, a tónak ezen részén, egy nemzetközi színvonalú uszoda beruházás is indult nemrég. Kicsit távolabb, az északi parton pedig, koncertek és az évente megrendezésre kerülő EFOTT fesztivál nyújt szórakozási lehetőséget.
És akinek ez mind nem volna elég, ha egy még nagyobb tóra vágyna, az a Balatont kb. 30-45 percnyi autózással elérheti.
Az ingatlantól kb. 2 km-re található egy Orvosi Központ, ezen kívül több idős otthon is van a közelben. 5 km-re található a térség másik meleg vizű rekreációs központja, az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő.
A környéken az ismert, országos élelmiszer láncok szinte mindegyike képviselteti magát. Ezen kívül jó az infrastruktúra is. 4 autópálya felhajtó is van a közelben az M7-esre, valamint kb. 15 km-nyire van az M6-os felhajtója is.
Az ingatlan csatornahálózatba bekötött, csapadékvíz elvezetése is megoldott. Jelenleg Telekom-os szolgáltatási csomaggal rendelkezünk: telefon, internet, sat TV, mobil, valamint egy Mindig TV-s antennás rendszerünk is van a tetőn.
Az ingatlan 24/7/365 biztonságáról kamera és riasztórendszer, valamint állandó kapcsolattal összekötött, kivonuló, biztonsági szolgálat gondoskodik, melynek telephelye mindössze 3 km-nyire van a háztól, így szükség esetén 5 percen belül a helyszínen van a járőrkocsi.
Az ingatlan dupla, egymással összekötött, ugyanakkor önállóan is funkcionálni képes fűtési rendszerrel lett ellátva.
A kényelmes fűtési megoldást biztosító gázcirkó Vaillant típusú. Míg a gázellátástól független kandalló, vízteres rendszerhez kapcsolódik.
A kandalló, a lobogó láng esztétikai élményén túl, igen gazdaságos fűtési megoldást is nyújt, mivel a rendszer a teljes ingatlanba eljuttatja a felfűtött meleg vizet, a szivattyúkon a fűtéscsöveken és a radiátorokon keresztül, így biztosítva az otthon melegét és egyben annak meghitt melegségét.
Az ingatlan részben alápincézett, 230cm-es belmagassággal. A pince 4 helyiségre tagolt. Tárolásra, akár kereskedelmi jellegű raktározásra is alkalmas.
A bejárati szinten található az egyik nappali, mely a fedett, nagyobbik, 28 m2-es, hátsó terasszal van összeköttetésben.
A nappaliból nyílik a földszinti fürdőszoba, valamint a különálló WC helyiség is.
A nappaliból, szeparált lépcsőházon keresztül lehet feljutni az emeleti, valamint a pince szintre is.
Ugyancsak a nappaliból nyílik a konyha-étkező rész. Valamint a földszinten található még a szülői háló, mely teraszkapcsolatos (22 m2-es első terasz, motoros, automata, szél elleni védelemmel ellátott, minőségi napellenzővel).
Az emeleti részen található a másik, nagy méretű nappali, valamint 3 hálószoba, és a fenti fürdőszoba. Az emeleti nappali erkélykapcsolatos.
Az ingatlan árnyékolása minőségi, alu-redőnyzettel megoldott, mely részben motoros, távirányítással működtethető. A modern, többrétegű, minőségi, műanyag nyílászárók, mobil szúnyogháló rendszerrel védettek.
Az ingatlan teljes hosszában, oldalt, fedett kocsibeálló húzódik. A telek sarkában pedig egy nagy méretű kerti ház van, mely ideális megoldás minden kerti bútor és szerszám tárolására.
A ház havi rezsije alacsony (kb. 28-30 eFt/hó), köszönhetően a kiváló hőszigetelésnek, valamint a korszerű, energiatakarékos (mégis nagy fényerejű) világítási rendszernek és a fúrt kútnak.
Képzelje el, hogy egy hosszú, stresszes nap után végre maga mögött hagyhatja a város zaját, majd egy üdülőövezeti otthonba megérkezve, csendes surrogással becsukódik maga mögött az automata kertkapu. Kiszáll a kocsijából, végigsétál a gyönyörű előkerten, és belép a saját privát oázisába, ahol békében pihenhet és élvezheti a csodás naplementét. A nagy árnyékolt teraszon leülve, kortyolgatva kedvenc italát, elönti az a várva várt melegség, hogy: Igen, végre haza érkeztem…
Időpont egyeztetés végett vagy, ha további információra lenne szüksége, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén!
Készen áll egy csodás változásra az életében?

Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a tulajdonossal!
Kapcsolat +36 30 789 7461
art.works.hu@gmail.com

Kérek egy visszahívást!