Ürömi családi ház 1

Ürömi családi ház

Irányár: 260.000.000,-Ft

Nappali | Étkező | 6 Hálószoba | 1 Félszoba
3 Fürdőszoba | 1 Önálló WC
345 m2 alapterület | 809 m2 telek
2 szintes | három beállásos garázs
345 m2-es ház Üröm egyik legszebb pontján, az erdő szélén a Pilisi Parkerdővel határos kerítéssel.
Üröm közvetlenül Óbudával határos, nagyon kedvelt, 9.000 lakosú agglomerációs község, ami a Pilis Nagy-Kevély vonulatának lábánál, nagyjából a Gellért-hegy magasságában terül el. Kedveltségét főként a remek fekvése, csodálatos panorámája, kiváló közlekedése és nagyon jó szociológiai összetétele biztosítja. Jelenleg a Budapesten dolgozó családok nagyon kedvelt gyereknevelő lakóhelye.
Üröm évek óta Magyarország legmagasabb közbiztonságú települése. Erre szép példa például, hogy évek óta nem történt gépkocsi lopás a községben. Ez a kiváló polgárőrségnek (ami a helyi lelkes lakók szervezésében, önkormányzati hozzájárulással működik), illetve a községben kialakításra került térfigyelő kamerarendszernek, és az említett szociológiai összetételnek köszönhető. Ürümöt ugyanis főként a korábban vidékről Budapestre felköltözött középosztály alkotja, akik családjuknak kerestek nyugalmas lakhelyet, jó fekvéssel, a gyerekeknek jó oktatási lehetőségekkel és gyors közlekedéssel a fővárosba. Így ők egy ideális családi települést hoztak létre maguknak.
Üröm fekvése ideális: a hatalmas pilisvörösvári völgyben, annak déli oldalában fekszik. Ez a völgy a fő légcsatornaként hozza be a friss levegőt a Pilis felől Budapestre, ezért még a rekkenő nyárban is jó klímát biztosít a déli, napfényes fekvés mellett is.
Üröm közlekedése is ideális: három fő útvonalon (Bécsi út, Csillaghegy, Budakalász) és sok egyéb „kertek alatti” úton érhető el Budapest, ezért a legnagyobb reggeli csúcsforgalomban is kocsival 17, tömegközlekedéssel akár 25 perc alatt érhető el az Árpád híd. Ezen az új Bécsi úti körforgalom megépülése még tovább gyorsított. Az újonnan felújított Esztergom – Budapest vasútvonalon Ürömből az Újpest városkapu metrómegállóhoz 11 perc a menetidő, a Nyugati pályaudvarra 27 perc.
A község kereskedelmileg jól ellátott. Egy nagy Lidl bevásárlóközponttal és számtalan kisebb bolttal rendelkezik, Budapest felé az úton minden nagy lánc áruháza és négy nagy bevásárlóközpont is útba esik. Üröm fejlett szolgáltatóiparral rendelkezik, ugyanakkor „falusi” árakon. Két sportközpont is található a községben.
A község egy nagy német/magyar óvodával, és egy hasonló, újonnan épített nagy és minőségi általános iskolával rendelkezik.
Üröm élénk közösségi élettel rendelkezik, de egyben Magyarország 4. leggazdagabb települése – ami a községképén meg is látszik.
A ház elhelyezkedése Üröm (Rókahegy) és  Csillaghegy (Budapest) határán fekszik, melynek következtében az ingatlan keleti felén a Pilisi Parkerdővel határos. A terület, egyébként Budapest ÉÉK-i szélcsatornája ként is ismert, ezáltal, mindig friss a levegő. Itt Üröm legdivatosabb és legszebb pontján, a Rókahegyen, közvetlen az erdő mellett eladó ez a ház. A ház kerítése egyben Budapest és Üröm közti határ is. Közvetlen a telek mellett található a Róka hegyi tanösvény fantasztikus panorámával.
Az utcában helyi, magánóvoda üzemel, iskolába legtöbbször a szülők viszik gyerekeiket, de az iskolák iskolabuszai is megfordulnak errefelé. A HÉV csillaghegyi megállója gyalog 1,5 km autóval 2,3 km, viszont az Önkormányzat szervezésében üzemelő, az Ürömi templomot a Csillaghegyi HÉV-el összekötő kisbuszt használva is el lehet jutni a HÉV megállóig.
A ház a környék illetve a földrajzi fekvésének köszönhetően csendes, a természet közeli elhelyezkedése által a „saját fészek feelingje” kiemelkedő és hangsúlyos.
A ház a 2000-es évek elején épült, két szintes, 345 m2-es (a földszinti területe 220 m2, az emelet területe 125 m2).
A földszinten előszoba, 40 m2 -es nappali, 10 személyes étkező, konyha, két 13 m2-es szoba, fürdőszoba, WC, háztartási helyiség, mosókonyha, tárolótér és három kocsis garázs került kialakításra.
Az emeleten négy szoba, két fürdőszoba valamint egy 40 m2 -es galéria található.

Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Kapcsolat +36 20 9348 964
info@nexgenpictures.hu

Kérek egy visszahívást!