szigetszentmiklosi elado csaladi haz

SAJNÁLJUK, EZ AZ INGATLAN MÁR

ELADVA!

Ezt az ingatlant is a tulajdonosa adta el a média anyagainkkal és az útmutatásunk segítségével, megtakarítva a milliós közvetítői díjat.

Szigetszentmiklós

Irányár: 59.000.000,-Ft

3 Hálószoba   |  1 Félszoba   | 2 Fürdőszoba   |   182 m2
1.392 m2 telek   |   egyszintes   |  két beállásos garázs
Pest megyében, Szigetszentmiklóson a nyaraló villa negyedben, kiváló adottságokkal rendelkező 1.392 m2-es telken álló minőségi 182 m2 alapterületű, egyszintes, családi ház eladó.
Szigetszentmiklós közvetlenül Budapesttel határos, kedvelt agglomerációs település a Csepel szigeten, kiváló levegővel, csenddel és nyugalommal. Közelben van a vadregényes Duna part, horgász lehetőségekkel, tanösvénnyel, jó éttermekkel. A sportkedvelőknek a közelben teniszpálya, kajakozási lehetőség, kiváló kerékpárutak találhatók.  
 Az épület igényes alapanyagokból, precíz odafigyeléssel, a környezet tiszteletével 2000-ben épült.
A ház egyik felében található a hatalmas nappali (innen nyílik a hasonló méretű terasz) a kényelmes nagy étkezővel, továbbá itt van a szülői nagy hálószoba, egy saját fürdőszobával és gardrób szobával is. A háznak ezen felében található a nappalival és az étkezővel egy légterű modern minden igényt kielégítő konyha. A nappali mellett a terasz is kényelmesen alkalmas egy 12+ fős vendégség megszervezésére.
A ház bejárat másik oldalán található a szeparált, de mégis könnyen megközelíthető kettő, plusz egy félszoba, amik jelenleg gyerek, dolgozó illetve vendégszobaként van használva. Ebben a szekcióban van a másik zuhanyzós fürdőszoba, illetve egy háztartási és gépészeti helységként funkcionáló helység is. Az egész ingatlan – kialakításából adódóan – alkalmas akár mozgási nehézségekkel küzdők problémamentes használatára.
A ház kiválóan hőszigetelt angol rendszerű könnyűszerkezetes épület. A tető alacsony lejtésű zsindelyes kialakítású. Fűtés: modern Ariston kondenzációs gázkazán bélelt kéménnyel. A fűtésköltség, meleg vízzel átlagban 20-22eFt/hó körül alakult az elmúlt években. A fürdőkben és a konyhában padló a többi helyen radiátoros fűtés van. A ház teljes közművesítéssel ellátott, továbbá nagy sebességű (1.000M-ás) optikai hálózat van az internetnek. Az ingatlan saját nagy vízhozamú fúrt kúttal is rendelkezik, amivel a minőségi, gyönyörűen karbantartott kert is locsolva van (automata rendszerrel). A saját fúrt kút előnyeit kihasználva és tovább gondolva az ingatlan rendelkezik a  kúthoz kapcsolt házi vízművel is, ami egy egyszerű átkapcsolással akár az egész ingatlan vízellátását is tudja biztosítani.
A házzal egybeépítve található a dupla nagy garázs is. A kertben van egy  vendégparkoló, amely használatával a garázsban álló kocsik szabad mozgása nincs korlátozva.
Ez az ingatlan igazi „gyermeknevelő otthonnak” is alkalmas, mert biztosítottak az ehhez szükséges legfontosabb elvárások: a tágas terek, karbantartott nagy kert, jó levegő, csend, nyugalom, biztonság és a természeti közelsége. Gyermekneveléshez magyar és Helen Doron angol oktató óvoda 500 m-re, általános és középiskola a városközpontban kb. 1.200 m-re található. A város központba közvetlen buszjárat jár, így, biztonságosan akár a gyerekek maguk is közlekedhetnek az iskolába. Kiváló a hely közbiztonsága. Ugyanakkor, mivel ez a ház földszintes, lépcsőktől mentes, kimondottan alkalmas időskori házként is. A ház hatalmas közösségi terekkel (nappali, terasz, kert) rendelkezik, ez kedvez azoknak, akik szeretnek vendégeket fogadni, nagy közösségi életet élni. 
Képzelje el, hogy egy hosszú stresszes nap után beáll a garázsába, becsukódik maga mögött a kertkapu, végigsétál a gyönyörű előkerten, és belép a saját privát oázisába, ahol békében pihenhet és élvezheti a meleg nyári naplementét. A nagy fedett teraszon leülve, kortyolgatva kedvenc italát, elönti az a várva várt melegség, hogy igen, végre haza érkeztem.
Az egész ingatlannak van egy amerikai kertvárosi benyomása, pont olyan mint amiket a filmekbe lehet látni Biztosak vagyunk benne, hogy az új lakóknak is olyan sok örömteli éveket tud majd ez az ingatlan biztosítani, mint azt a jelenlegi tulajdonosainak tette.
A környék igazán jól el van látva kereskedelmi egységekkel a nagyobb, illetve a mindennapos bevásárlások lebonyolításához, mivel minden nagy áruházláncnak van a közelben boltja. Budapest felé a közlekedés HÉV-el fix 30 perc a Boráros térig.
Időpont egyeztetés végett, vagy további információk kérése miatt is keressenek bennünket.

Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Kapcsolat  +36 20 9348 964
info@nexgenpictures.hu