fbpx

Naphegyi lakás

SAJNÁLJUK, EZ AZ INGATLAN MÁR

ELADVA!

Ezt az ingatlant is a tulajdonosa adta el a média anyagainkkal és az útmutatásunk segítségével, megtakarítva a milliós közvetítői díjat.

Naphegy
Budapest I. kerület

Irányár: 139.800.000,-Ft

 1 Nappali | 2 Hálószoba | 1 Étkező | 1 Fürdőszoba
 98 m | 420 m2 kert | első emeleti | egy beállásos garázs

Diplomata lakás medencével Budán
Azonnal költözhető!

Lokáció

Egy egyedi lokációjú, 2 éve részlegesen saját használatra felújított, azóta folyamatosan karbantartott ingatlant vásárolhat meg az 1. kerületben, a sokak által keresett Tigris utcában. A 98 nm-es lakáshoz (3 szoba + étkező + konyha + tágas fürdőszoba + erkély) jár még 420 nm kertrész és garázs.
Lakni, vagy hosszú távú kiadásra alkalmas. Értékálló befektetés.

Környék

Az ingatlan a Budapest belvárosához legközelebbi kertvárosban, az elit 1. kerületben található, a Tigris utcában, ezen a zöld “szigeten”, ősfákkal, csicsergő madarakkal és csak ritkán elhaladó autókkal, tiszta levegővel. Itt nem is gondolná az ember, hogy a fővárosban él! Ezen a környéken a külföldiek is maximális biztonságban érzik magukat. Az ingatlan elhelyezkedésének jellegzetessége, hogy pillanatok alatt megközelíthető mind a Deák tér (Lánchíd), mind a Ferenciek tere (Erzsébet híd).
A környék nagyon élhető. Gyalog elérhető a CBA (100m), ALDI (200m), a Czakó Kert Étterem (400m), és a Krisztina körút, itt a SPAR (500m), mellette a Michelin-csillagos Déryné étterem (800m), valamint posta, pékség, bank, stb. Az ország legnagyobb bio piaca, a szombati Csörsz utcai piac és a MOM Bevásárlóközpont autóval szintén pár percre találhatóak. A pesti oldalról közelben a Ferenciek tere számos Váci utcai bolttal.
Kültéri tevékenységekre bőven van lehetőség, a környéken számos a zöldterület és park. Körülbelül 500 m-re található a Czakó Sport- és Szabadidőközpont, a Tabán és az Oxygén Wellness központ. A Czakó Park, szabadtéri futó- és focipályával, illetve térítésmentesen használható edzőgépekkel felszerelt; a szintén közeli Tabán kiválóan alkalmas kutya sétáltatására, ezen kívül tenisz- és korcsolyapálya is található itt. Az Oxygén, sókabinnal, több típusú szaunával, úszó-, és hideg medencével, konditeremmel, stb. felszerelt.
Gyalog elérhető számos játszótér: a Pom Pom (1perc), a Zsolt utcai (5p), a Vérmezei és a Csörsz parki játszóterek (12p), valamint a Vuk játszótér (15p). Szintén a lakás közelében található egy Montessori óvoda és a Tigris utcai Bölcsőde (1p), a Mészáros utcai óvoda (3p), a Nyárs utcai és a Naphegy óvodák (3p), valamint a Lisznyai Utcai Általános Iskola (5p), és a Szilágyi Erzsébet Gimnázium (6p).

Épület és kert

Az ingatlan szép, rendezett, ősfákkal körülvett nagypolgári épületben található. Az ingatlan lépcsőháza intim, csupán 2 szomszéddal közös. Tárolni lehet a lépcsőházban, a lépcsőházi tárolóban és a pincében.
Az ingatlanhoz körülbelül 420 nm kert tartozik: egy magas kerítéssel elszeparált, medencés, hintaágyas, gyógynövényes, parkosított kertrész; illetve egy elkülönített virágoskert. A környéken különlegességnek számít, hogy habár a kert az alapítói okiratban a ház osztatlan közös tulajdona, ettől a tulajdonosok az SZMSZ-ben eltértek, és kizárólagos kerthasználati jogot határoztak meg.

A lakás

A 98 m lakás (94.5 m2 + 9 m2 erkély) felújított, 1. emeleti, 2.90 méteres belmagassággal rendelkező, rendkívül jó elosztású lakás. Tulajdoni lapon 2+1 szobás, ám az átalakítások miatt a valóságban 4 légterű: nappali, 2 külön bejáratú teljes értékű szoba, és az étkező. Ezen kívül óriási gardrób, nagy fürdőszoba (bidével, zuhannyal és sarokkáddal felszerelt), konyha, és erkély található benne. Tág tereivel családias otthont nyújt Budapesten.
A lakás nagyon világos, napos. A nappaliban és a hálószobában is majd faltól falig érnek az ablakok, délelőtt és délután is éri a napfény. Nyáron az erkély és a lehajtható napellenző felfogja a meleget, illetve, a kialakításból adódóan kiváló kereszthuzatot lehet létrehozni. A légkondicionáló használata eddig nem vált szükségessé. Télen a napnak, a vastag falaknak, és a helyenként beszerelt padlófűtésnek köszönhetően a lakás kellemesen meleg. A levegő kiváló, minden ablak kertre néz. 
Gépészet, berendezés: Egyedileg legyártatott bútorok (egy 3 méteres tolható üvegfal rendszer, a nagy hálóban két oldalról megközelíthető gardrób kiemelhető ruhatartókkal, a kicsi hálóban egyedileg tervezett ágy és tárolásra alkalmas tartó, valamint tágas előszobai és konyhai polcrendszer); tartófalba süllyesztett széflehetőség; a konyhában beépített sütő, mosógép, páraelszívó és gőzmelegítő; a lakásban több pontos riasztórendszer; füstszivárgást mérő készülék; beszerelt klórszűrők a fürdőszobában; a bejáratnál több ponton záródó biztonsági ajtó; a kertben automata öntözőrendszer, és lehetőség két vízcsap kialakítására. A medence Fir-elé áram-vedőkapcsoló kialakítással működik. A kertben és garázsban megtörtént az összes elektromos vezeték cseréje, utóbbiban a kapcsolók, konnektorok és biztosítékok is teljesen újak. A garázs automata garázsnyitóval felszerelt.

 

A 20.090 HUF/hó közös költség korlátlan vízfogyasztást biztosít, és tartalmazza a lépcsőház takarítását, a szemétszállítást, és a felújítási alapot.
Azonnal költözhető, berendezése megvásárolható.
Elérhetőség hétköznapokon: 09:00-13:00 és 16:00-22:00 között.
Elérhetőség szombat, vasárnap és ünnepnapokon: 08:00-22:00 között.
 

 

Időpont egyeztetés végett, vagy további információk kérése miatt is keressen meg engem!
Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a tulajdonossal!
Kapcsolat: +36 70 347 0466

 

Elérhetőség hétköznapokon: 09:00-13:00 és 16:00-22:00 között.
Elérhetőség szombat, vasárnap és ünnepnapokon: 08:00-22:00 között.

Kérek egy visszahívást!