fbpx

Mogyoródi ikerházak

Mogyoródi ikerház

Irányár: 56.000.000,-Ft

1 Nappali | 3 Hálószoba | 2 Fürdőszoba
1 Önálló WC | 1 Terasz
107 m2 lakótér | 312 m2 telek
2 szintes | 1 beállásos garázs
Ideális új házak Mogyoródon – lakni, gyereket nevelni
A négyből három már elkelt! Az egyik legjobb, garázsos ház még szabad (a hátsó ikerház első fele).
FIGYELEM!
Az adott ingatlanról a külső, belső felvételek még tavasszal készültek, azóta az ingatlan jelenlegi készenléti foka kb. 75%-os. A külső felvételeken a szomszédban lévő korábban lovas futtató azóta elbontásra került, mert a lovardát kb. két éve elköltöztették.
Röviden
Három Egy új építésű kétszintes 107 m2-es családi ikerház garázzsal
– Október végi beköltözéssel
– Kiváló hely: csendes, de közel az iskola, óvoda, gyors közlekedés Budapestre
– Déli fekvésű, körbenapozott, panorámás
– Szabad választás burkolatokban, szobabeosztásban (a szobák beosztása, már csak ennél az utolsónál variálható szabadon, amíg a kivitelezési fázis ezt még megengedi)
– Kiváló hőszigetelés, alacsony fűtési költség
– Gyors beköltözés

Mogyoród
Mogyoród a Budapest körüli agglomeráció egyik legjobb adottságú települése. A 7.000 lakosú község, mely Budapest északi határától 2 km távolságban fekszik a Gödöllői dombság lankáin, kedveltségét a remek fekvésnek, a nagyon jó közlekedésnek, kiváló levegőminőségnek és a legendásan jó közlekedésnek köszönheti. Ezért manapság a Budapest környéki családok egyik legkedveltebb lakóhelye.
Mogyoród közlekedése a Budapesti agglomeráción belül is egészen kiemelkedő. A háztól az M3 autópályán a Pólus center 10 perc, a Hősök tere 17 perc autóval. A HÉV közvetlen összeköttetést teremt az Örs Vezér terén a metróhoz és Gödöllő felé. A metróhoz a menetidő 35 perc, Gödöllőre 14 perc. Ezen kívül a településre 5 buszjárat jár (kettő az Újpest Városkapu metróállomáshoz 38 perc menetidővel) és egy éjszakai busz is.
A település kereskedelmileg jól ellátott. Három Coop ABC-vel és számtalan kisebb bolttal rendelkezik, Budapest felé az úton minden nagy élelmiszer áruház lánc áruháza és több nagy bevásárlóközpont is útba esik. A község fejlett szolgáltatóiparral rendelkezik, ugyanakkor „falusi” árakon. Két sportközpont is található a faluban és természetesen itt van a legendás Aquapark is.
A településen három óvoda is található – két állami és egy házi fenntartású – amiből kettő is 15 perces sétatávolságra van a háztól. Ezen kívül egy minőségi általános iskola – sportcsarnokkal is rendelkezik –  konkrétan a háztól 500 m-re található. A remek tömegközlekedés miatt könnyedén, akár fél óra alatt is rengeteg jó középiskola elérhető Gödöllőn vagy épp Budapest XVI-ik kerületében, ugyanakkor Budapest központjában lévő középiskolák, egyetemek is jól látogathatók innen.

 

Közvetlen környezet
A házak Mogyoród központi részében, az új-falú részen, a központtól 400 m-re találhatók. Csendes mellékutcában, ugyanakkor közel a központhoz. A Mogyoród “Új-falú” buszmegálló a háztól 250 m van – itt mindegyik, a településen elérhető buszjárat megáll. A telek fekvése miatt a hely meglepően csendes.
A házak egy sík, panorámás, déli fekvésű telken találhatóak egy csendes aszfaltos utcában, szép panorámával a környező dombokra. A telekre két ikerház épült, úgy, hogy a panoráma, a déli fekvés és a körbenapozottság mindegyik háznál adottság.

 

A házak fő előnyei
Ezek a házak eleve kompromisszum-mentes gyereknevelési helyszínként épülnek. Ideális elrendezése van, amivel a modern kor igényeit teljesen kielégítik: kicsi, de biztonságos gyerekbarát kert, kétszintes elrendezés, alul a nappali, konyha, étkező, fürdőszoba élettér, fent hálószobák és a nagy fürdőszoba.
A település összetétele jó barátokat adhat minden korosztályban a gyerekeknek, az iskolák közelsége jó tanulási lehetőségeket, a jó levegő pedig egészséget.

 

Leírás
A házak kétszintesek iker kialakításúak, egy kivétellel mindegyikhez tartozik beépített kényelmes méretű egy beállásos. Az alsó szinten található az élettér: konyha étkező, WC+ fürdőszoba, a nappali közvetlen kijárattal a teraszra és a kertre.A felső szinten három hálószoba és egy nagy fürdő kerül kialakításra, de a még két szerkezetkész ház esetében ez kívánságra tetszés szerint módosítható.
A házak építése olyan minőségben készült, ami messze meghaladja a jelen időszakban megszokott minőséget. Lényegében úgy készültek, mintha az építők saját maguknak építették volna. Remek tervezés, élhető házak, kiváló anyagok, igényes kivitelezés – ezek manapság nem jellemző tulajdonságok. A beruházok és jellemzően a kivitelezők is helyi lakosok.
Teljesen kulcsrakész állapotot jelöl az ár, de a konyhabútort és a terasz burkolatot nem tartalmazza, minden mást igen. Minden még kialakítás előtt álló rész, anyagai, burkolatai, szaniterei, csaptelepei is kívánságra módosítható! Az ingatlan összközműves!
A négy házrészből már

 

A házak árai az előre tételesen rögzített műszaki tartalommal:

Ház garázzsal: 56.000.000,-Ft (hátsó ikerház első háza)
A garázs nélküli ház: 50.000.000,-Ft  Sajnos ez az ingatlan már ELKELT!

Figyelem!
Az alábbi diasoron szereplő ház belsejéről készített képek opcionális megoldásokat, kiegészítőket tartalmazhat. Például a teljesség igénye nélkül: a hideg-meleg burkolatok, a szaniterek, a fürdőszobai csaptelepek, a konyhabútor, stb., amik az alap ajánlathoz képest felárasak lehetnek. A képek illusztrációk, a képeken bemutatott ház már elkelt! De akár az Ön által kiválasztott házat is el tudjuk ilyenre készíteni.
Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!
Figyelem!
Az alábbi  diasoron szereplő ház helységei burkolás előtti állapotban várják a leendő tulajdonosát. A leendő tulajdonos igényei alapján lesznek a helységek burkolatai elkészítve
Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Vegye fel a kapcsolatot velünk!
Kapcsolat +36 20 9348 964
info@nexgenpictures.hu

Kérek egy visszahívást!