fbpx

Leányfalui családi ház

Leányfalui családi ház

Irányár: 145.000.000,-Ft

Nappali | 4 Hálószoba | Étkező
2 Fürdőszoba | 1.992 m2 telek
230 m2 alapterület | három szintes
9.5 x 4,5 m-es  kültéri medence
Garázs 1 db kocsi részére
Tulajdonostól eladó a „Béke szigete” Leányfalun
Pest megyében, Leányfalun túra útvonal mellet, de aszfaltozott úton megközelíthető erdővel ölelt, vadregényes a Makovecz stúdió által tervezett, kiváló adottságokkal rendelkező 1.992 m2-es telken álló minőségi 240 m2 alapterületű, három szintes, családi ház eladó.
Leányfalu az élettel teli gyönyörű Szentendre közvetlen szomszédságában van Budapest belvárosától alig 27 km-re. Kedvelt agglomerációs település a Visegrádi hegység tövében, kiváló levegővel, csenddel és nyugalommal. Közelben van a vadregényes Duna part, horgász lehetőségekkel, tanösvénnyel, jó éttermekkel. A sportkedvelőknek a közelben teniszpálya, kajakozási lehetőség, kiváló kerékpárutak találhatók.  
Az épület igényes alapanyagokból, precíz odafigyeléssel, a környezet tiszteletével 2002-ben épült.
A környezetbe csodálatosan simuló, természeti kincsekben bővelkedő ingatlan tökéletesen alkalmas otthoni munkavégzésre, művész lelkeknek, gyermekes családnak, állatbarátoknak, erdei sportok kedvelőinek, vadászengedéllyel rendelkező hölgyeknek és uraknak, a vadregényes természet szerelmeseinek.
Minden évszakban felemelő élményt nyújtó területi elrendezés mellett, a ház tökéletes kialakítása minden korosztálynak megfelelő személyes teret biztosít a tanulásra, munkavégzésre, családi együttlétekre egyaránt. Sok tárolási lehetőség az ingatlanon belül, valamint a kerti épületek, garázs teszi függetlenné és kényelmessé az életet. A ház hatalmas közösségi terekkel (nappali, terasz, kert) rendelkezik, ez kedvez azoknak, akik szeretnek vendégeket fogadni, nagy közösségi életet élni. 
A hatalmas tölgyfák, ciprusok, örökzöldek ligetéből, a medencével kialakított kertből és a kandalló hangulatából csak akkor hajlandó elmenni innen az ember, ha halaszthatatlan dolga van. A rabul ejtő atmoszféra önmagáért beszél!
Ez az ingatlan igazi „gyermeknevelő otthonnak” is alkalmas, mert biztosítottak az ehhez szükséges legfontosabb elvárások: a tágas terek, karbantartott nagy kert, jó levegő, csend, nyugalom, biztonság és a természeti közelsége.
Képzelje el, hogy egy hosszú stresszes nap után beáll a garázsába, becsukódik maga mögött a kertkapu, és belép a saját privát oázisába, ahol békében pihenhet és élvezheti a meleg nyári naplementét. A nagy fedett teraszon leülve, kortyolgatva kedvenc italát, elönti az a várva várt melegség, hogy igen, végre haza érkeztem.

 

A ház három szintből + padlás szintből áll, mely a terület adottságaihoz idomul.
A pinceszinten a mosókonyha, kazánház, WC kézmosóval, lépcsőház mellett a garázs és tároló kapott helyet.
A földszinten kandallós, eredeti tölgyfabútorral egyedileg kiépített nappali, konyha, étkező, dolgozószoba, fürdő, WC, kamra található több kijárattal a teraszra, illetve lodzsával. Minden ablak a természetre, kertre néz, csodálatos belső hangulatot teremtve ez által.
Az emeleti szinten további három szoba, fürdőszoba sarok káddal egyedi spanyol bútorral, WC-vel, közlekedővel került kialakításra.
A padlástér teljesen burkolt, gyermek játszónak és tárolónak létrehozott terület.
Az ingatlan bővelkedik a kiaknázatlan lehetőségekben! 
Energetikai tanúsítvány: CC
Telek méret: 1992 m2
Ingatlan összes nettó alapterülete: kb. 240 m2
A kültéri medence mérete 9,5 x 4,5 méter a kényelmes és biztonságos lépcsői kiszélesedés nélkül.
A nappalihoz és a közvetlen lakótérhez tartozó burkolt teraszok, erkély, lodzsa: kb. 100 m2

Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Kapcsolat +36 70 431 0977
szmlaura5@gmail.com

Kérek egy visszahívást!