II. keruleti villa Adyliget

ELADVA!

II. kerületi villa

Irányár: 269.000.000,-Ft

Nappali | 5 Hálószoba | 2 Fürdőszoba
1 Önálló zuhanyzó | 2 Önálló WC
Wellness szint | 2 terasz
265
malapterület | 621 m2 telek
 3 szintes | három beállásos garázs
Budapest második kerületének erdős, hegyes szélén,  Adyliget villa negyedben, kiváló adottságokkal rendelkező 621 m2-es telken álló minőségi, 265 m2 alapterületű, háromszintes, villa eladó.
Ez a csendes, erdős, felső kategóriás házakkal elszórt villanegyed, az a rész, ami évek óta a tartósan itt lakó külföldi vezetők, és a magas jövedelemmel rendelkező magyar családok kedvenc lakóhelye.
A bemutatott ingatlan ideális – nemzetközi iskolákkal övezett –  gyermekneveléshez. A hely védettsége, zártsága, biztonsága és a leghíresebb nemzetközi és magyar iskolák közvetlen közelsége ideális gyereknevelő hellyé teszik. Az American International School, a Gustave Eiffel francia iskola, a pesthidegkúti Waldorf iskola közvetlen a közelben van, az Under the Rainbow angol és német óvoda konkrétan az utcában van.  Miután sok család fenti okokból választja ezt a környezetet, nagyon kellemes a környezet, a szomszédság. A kert zárt és remek hely a gyerekeknek.
Az épület igényes alapanyagokból, precíz odafigyeléssel, a környezet tiszteletével 2004-ben épült.
A villa alsó szintjén található a közel negyvennyolc négyzetméteres, három gépkocsi beállására alkalmas garázs falikúttal. Ezen a szinten találjuk a wellness részleget, nagy méretű hidromasszázs káddal, önálló WC-t kézmosóval, az épített zuhanykabinnal, a 4 személyes, gyakorlatilag új, minőségi finn szaunát, és egy nagy tárolókapacitású taroló helységet beépített gardróbszekrénnyel.
A bejárati lakószinten találjuk nappalit, egy nagy méretű (26 m2) nagyszerű kiláttassál rendelkező terasszal. Ezen terasz is, szinte az egész teraszt lefedő motoros, automata napellenző árnyékolóval rendelkezik. Ezen a szinten találjuk a modern kialakítású konyhát étkezővel. A konyha-étkezőnek is van kertkapcsolata egy közepes méretű (15 m2) terasszal, ami szintén motoros mozgatású napellenző árnyékolóval rendelkezik. A szinten még található egy vendégszoba – hálószoba is. A vendégszobával szemben egy közepes méretű zuhanyzós fürdőszoba is kialakításra került WC-vel és bidével, illetve a mosógép elhelyezésére kialakított elfalazott résszel.
A felső szinten 4 hálószoba lett kialakítva, valamint egy nagy méretű dupla mosdós, sarokkádas, WC-s és bidés, beépített gardrób szekrényes fürdőszoba. A fürdőszoba mellett egy önálló WC kézmosóval is található. A szinten lévő hálószobák mindegyikéhez erkély is tartozik.
Az ingatlan minden hálószobája és a nappalija is klimatizált, valamint az összes helység ablakai elektromos mozgatású redőnnyel van felszerelve.
Az ingatlan idén részlegesen felújításra került – teljes kertfelújítás az automata öntöző rendszerrel, az erkélyek, teraszok új burkolatot kaptak, valamint a villa külső színezése, festés is megtörtént.
A beépített berendezések mindegyike márkás, igényes megoldás:
– Vaillant cirkó kazán
– A nyilászárók: REHAU K= 1,1 hőszigetelési értékkel
– Csaptelepek: Hansgrohe
– Zuhánykabinok: Hüppe
– Minden ablakon motoros redőny
– Mind a két teraszon motoros mozgatású, biztonsági automatikával védett napellenző, teraszárnyékoló van
– Automata öntözőrendszer
– Marantech kapumozgatók
– Whirpool beépített konyhaberendezések
– Minden fa járófelület svédpadló, trópusi fából
– Hálószobák és a nappali Samsung klímával hűtött
– A szauna Finn Szauna márkájú
– A hidromasszázs kád: Banos 10 Hydro System
Képzelje el, hogy egy hosszú stresszes nap után beáll a garázsába, becsukódik maga mögött a kertkapu, végigsétál a gyönyörű előkerten, és belép a saját privát oázisába, ahol békében pihenhet és élvezheti a meleg nyári naplementét. A nagy árnyékolt teraszon leülve, kortyolgatva kedvenc italát, elönti az a várva várt melegség, hogy igen, végre haza érkeztem.
 
Időpont egyeztetés végett, vagy, ha további információkra lenne szüksége, keressen meg minket az egyik elérhetőségünkön.

Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Kapcsolat +36 20 9348 964
info@nexgenpictures.hu

Kérek egy visszahívást!