fbpx

Gazdagréti panel lakás

Gazdagréti lakás

Irányár: 34.900.000,-Ft

Nappali | 2 Hálószoba | Étkezős konyha
1 Fürdőszoba | 1 WC | Erkély
55
m2 alapterület | 8. emeleti
Lift van

Gazdagréti lakótelep legjobb adottságú lakása!
Gazdagréti lakótelep Budapest legtöbbre értékelt lakótelepe, a legendás Szomszédok teleregény sorozat helyszíne. Közkedveltségének oka, a kiváló fekvés a Budapest nyugati sarkában a budai hegyek lábánál, a kiváló közlekedés, ellátottság, és a házak kiforrott műszaki színvonala.
A lakás 8. emeleten található, délkeleti tájolású, világos, nappali és két hálószobás elosztású, 55 m2 -es, panorámás, jó műszaki állapotú, erkélyes panellakás.
A környék ellátottsága kiváló: Az Aldi 150m, az Eleven Center a Spar-ral 250 m. A ház közvetlen környezetében sok zöld park, zárt játszótér, kutyafuttató, sokféle személyes szolgáltatás, fodrászok, kozmetikusok, kisboltok, cukrászdák, fagyizók találhatók. Sportolás vagy remek kiránduló helyek akár gyalog is elérhetők.
Oktatási intézményekkel a környék kiválóan ellátott: a környék magas színvonalának megfelelő általános iskola, óvoda, bölcsőde gyalog 200m a háztól.
Talán a közlekedés miatt a legkedveltebb a hely: 8E, 108E, 139 buszok megállója 70 m, jellemzően 10 percenként járnak és a 4-es metró végállomása 6 perc, a Ferenciek tere 27 perc. Ez egyben a 908-as éjszakai busz megállója is, amivel az egész város éjszaka is elérhető.
A ház körül sok parkolóhely van és ingyenes a parkolás. A város autóval is jól megközelíthető és Gazdagrét a főváros nyugati kapuja: a Velencei tó (28 perc), a Balaton (58 perc) vagy Bécs (2 óra 17 perc) szó szerint az utca végén van.
Maga a lakás fekvése, elrendezése az egyik legjobb az egész lakótelepen. Maga a ház nagyon kulturált, rendezett, jó lakóközösség jellemzi. A 8-ik emeleti fekvés miatt jó a levegő és csendes. A délkeleti fekvés miatt a lakás világos, de nyáron nem túl meleg. Mivel a lakótelep szélén van, előtte parkos rész és egyedülálló panoráma a budai hegyektől az egész városra. Maga a lakás beosztása ideális: a hálószobák elszeparáltak a nappalitól, az étkezős konyha világos, ablakos, a WC külön van a fürdőszobától.
A lakás azonnal beköltözhető, per- és tehermentes, közvetlen a tulajdonosoktól eladó.

Kattintás a nagy képre és a kép kinyílik teljes képernyőben!

Készen áll egy bemutatóra?

Kapcsolat +36 20 9348 964
info@nexgenpictures.hu

Kérek egy visszahívást!